Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.

Pantofi de protecție Monitor M EXPRESS ESD

79,46 EUR (62,57 EUR + TVA)
Mărime
Cant:perechi

Sportos kialakítású ESD védőcipő.

Cod articol producător: 10040601-42
Fără rating

Descriere

Sportos kialakítású védőcipő

EN ISO 200347: 2012 02 FO SRC ESD

Felsőrész: PU-bevonatú bőr

Lábfej kialakítása: széles

Belső részén nedvességet elnyelő textil található.

Talp:  Kettős sűrűségű PU. Nagyon hajlékony és puha. Olajálló (FO), nem csúszik. Kiváló a kopásállósága.

Talpbetét: Monitor SSCC memóriahab talpbetét. Antisztatikus, lélegző, duplazónás. Több támogatást biztosít a láb boltívének és a sarkaknak.  

 

 width=

 

"Új termékek fejlesztésekor mindig a biztonságra és a felhasználó igényeire koncentrálunk. Jelentős tapasztalat és a láb anatómiájának alapos ismerete, a legújabb cipőgyártási technológiával kombinálva képezi a jövőbeni biztonsági lábbeli alapját. A gondosan megválasztott anyagok, a szilárd kivitelezés és az innovatív gondolkodásmód biztosítja a technikailag fejlett lábbeli olyan jellemzőit, mint például a kis súly, a jó légáteresztő képesség és az ütéselnyelés. Maximális teljesítmény és kényelem a napi nyolc órán keresztül, és hosszabb ideig is. A formatervezés egy másik olyan terület, amelyben különbözünk a többitől. Soha nem kompromittálunk a minőség vagy a funkcionalitás szempontjából. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi vizuális identitás, a forma és a stílus megteremtésére, amely biztosítja, hogy cipőnk kitűnjön a tömegből. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a Monitor rövid idő alatt Skandinávia egyik vezető biztonsági lábbelik gyártójává vált. Mindenki számára készült."

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului