Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.

Despre noi

COMPATEAM este o companie de internet din Ungaria, care vinde articole profesionale de muncă și echipamente de protecție și servește comercianții cu amănuntul, angrosiști ​​și persoane fizice.

Gama noastră de produse ajută companiile și angajații lor să respecte cerințele de siguranță recomandate, să lucreze în siguranță și să își mențină sănătatea.

Suntem specializați în furnizarea de produse de calitate superioară revânzătorilor, întreprinderilor mici și mijlocii, instituțiilor publice și municipale, companiilor din diverse industrii și persoane fizice din UE.

În magazinul nostru web puteți alege dintre sute de haine de lucru excelente și echipamente de siguranță; printre altele, puteți găsi produse din Singer, Mascot, Compa, Lavoro, Burgia, Sparco, Helly Hansen, NoRisk, Delta și Giasco

Magazinul nostru web:
HDLP.RO
COMPATEAM.HU  /  .SK   /  .COM
MASCOTSHOP.HU
SINGERWORKWEAR.HU   /  .COM
 

Ele îndeplinesc cerințele de siguranță ale diferitelor profesii; inclusiv construcții, asistență medicală, alimente, frigorifice, silvicultură și echipament personal de protecție.

Cu gama noastră de haine de lucru pentru femei în continuă expansiune, pe lângă siguranță ne străduim să răspundem nevoilor estetice speciale ale doamnelor.

Scopul nostru este de a oferi o gamă largă de cele mai bune produse disponibile, cu o livrare rapidă, precisă și cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

COMPATEAM crede în furnizarea unui serviciu excepțional înainte, în timpul și după cumpărarea online de la noi.