Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.

Pantofi de protecție Lavoro STARDUST

152,79 EUR (120,31 EUR + TVA)
Culoare
Mărime
Cant:perechi

Új, fiatalos design: Lavoro STAR biztonsági cipő család! Nagyon puha, a Lavoro által fejlesztett speciális, lépéskönnyítő talprendszer! A magas termékbiztonságot a VEGÁN valamint az OEKO-TEX MINŐSÍTÉS garantálja! ATOP tekerős cipőfűző helyettesítő rendszer!

Cod articol producător: 1200.10.42
Fără rating

Descriere

A gyártó nem használ állati összetevőket vagy melléktermékeket a gyártási folyamat során: Állatbarát-vegán bőrmentes Oeko-tex minősített felsőrésze minden tulajdonságát tudja a természtes bőrnek, de könnyebb, puhább és olcsóbb!  

A termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat. Az OEKO-TEX® Standard 100 értelmében a textiltermékek tanúsításának feltétele, hogy egy termék valamennyi komponense kivétel nélkül megfeleljen az előírt követelményeknek - a külső anyag mellet beleértve például varrócérnát, bélésanyagot, nyomtatást stb., továbbá a nem textilből készült tartozékokat, mint a gombokat, cipzárokat, szegecseket.

Felsőrész: vízlepergető, lélegző mikroszálas felsőrész

ATOP tekerős cipőfűző helyettesítő rendszer. Csak egy tekerés és már stabilan a lábadon hordhatod a cipődet.
/nem kell félni, ha esetleg valami baja lesz, mert lehet cserélni minden elemét/

  Mascot International

Bélés: BLACK DRYLEX TEXTILE: egy különlegesen szőtt textilből készül, ami képes elszívni a nedvesség nagy részét ESD TITAN talpbetét:  memóriahabos, antisztatikus KEVLÁR középtalpa ellenáll hegyeséles tárgyaknak, ezzel is biztosítva a biztonságos munkavégzést

    • rugalmassága túlmutat egy hétköznapi cipőén

    • az acélbetéttel ellátott cipőknél 70%-kal könnyebb

    • búcsút mondhatsz a fázó lábnak, ugyanis ennekaz acéllal ellentétben nem dermeszt meg a talpa amikor viseled

    • 15%-al nagyobb területen védi a lábad, mint acélbetétes társai

    • akár 1100N erőhatástól is megvédheti a lábadat

Orrvédelem: Kompozit, mely ellenáll 200J ütközési energiának és 15kN nyomásnak (könnyű,nem hűl át, megvédi a lábad) Elektrosztatikus töltéssel szembeni védelem (ESD) Csúszásgátló, olajálló TPU talp, energiaelnyelő sarokkal EN ISO 20345:2011 CE S1P WRU SRC

LAVORO STAR cipőcsalád 

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului